חיפוש מתקדם
בחר/י נושא

סוג אטרקציה

סוג לינה

סוג הסעדה

השף רודד

השף רודד עטיה מכין ארוחות גורמה פרטיות ולאירועים, נותן ייעוץ קולינרי, מעביר סדנאות בישול באוירה כפרית ועם חומרי גלם המגיעים מגינת הירק הפרטית שלו.
בתיאום מראש – לא בשבת

לפני כ-20 שנה סיימתי את לימודיי בתדמור ולאחר מכן למדתי תזונה. נתתי ייעוץ קולינרי מקצועי ולקחתי חלק פעיל בהקמת מסעדות וקייטרינגים חדשים.

לאחר כמה שנים כשף במלונות ובמסעדות יוקרה באילת (ביניהם במלון הרודס), החליט רודד לקחת את התשוקה לבישול ולצאת לדרך עצמאית – כך נולדה מסעדת גאטו איטליאנו אשר שגשגה במשך 9 שנים.

סגנון הבישול נע על התפר שבין גורמה לכפרי ויוצר פיוז’ן של טעמים – שילוב בין המאכלים של פעם לבין הטרנדים של המטבח העכשווי. הוא מתאפיין בחומרי גלם משובחים וטריים בעלי ערך תזונתי גבוה אשר חלקם אף מגיע מגינת הירק.

השף רודד מעביר את סדנאותיו במושב שרשרת שבדרום, ונותן את שירותיו מאיזור הדרום (וצפון הנגב) ועד מרכז הארץ.

bnei_shimonshikmashaar_hanegevmerhavimeshkolsdot.negevhof ashkelon