חיפוש מתקדם
בחר/י נושא

סוג אטרקציה

סוג לינה

סוג הסעדה

מסעדת הנקודה ה-12

הנקודה ה12. מטבח איטי-עונתי

חוות אירוח בת-קיימא, במושב שדה צבי.
בועה תרבותית מעוררת השראה, המשלבת תיירות, חקלאות ואומנות. במקום שלנו בתי אירוח ייחודיים, חאן-גלריה, יקב קטן, מטבח עונתי ובית מלאכה יוצר.

אז מה במטבח? ירקות העונה, דגים, מאפים ופסטות תוצרת בית. הארוחות מוגשות בליווי היין שלנו. השף – שאול אפרת – בוגר בית הספר לקולינריה ‘בישולים’. הגינה היא מקור ההשראה שלו והמטבח – מגרש המשחקים.

ארוחות בתיאום מראש – איך זה עובד?

אמצע-שבוע: ארוחות בוקר ובראנץ’. מינימום 10 סועדים/ ארוחות ערב – מינימום 6 סועדים

סופשבוע: למתארחים בצימרים/בחאן – ארוחת ערב, בתיאום מראש ולמינימום של 6 סועדים.

לאורחים חיצוניים – על בסיס מקום פנוי ובתיאום מראש בלבד

bnei_shimonshikmashaar_hanegevmerhavimeshkolsdot.negevhof ashkelon