השף רודד עטיה מכין ארוחות גורמה פרטיות ולאירועים, נותן ייעוץ קולינרי, מעביר סדנאות בישול באוירה כפרית ועם חומרי גלם המגיעים מגינת הירק הפרטית שלו.
בתיאום מראש – לא בשבת
סדנת פרנה – אירוח בחצר השף: (22.2.21, 24.2.21, 3.3.21, 10.3.21)
עבודת צוות ולמידה על מקורות הפרנה והאסאדו, טכניקת הבישול וסוגי הבשר.
קבלת פנים: שתיה קרה כולל יין מהיקב בוטיק של השף, פוקאצ’ות עם מלח ים וירקות לצד שלושה סוגי רטבים: טחינה/זיתים/ממרח עגבניות, כרובית מטוגנת בבצק בירה.
מה בתוכנית?
כל אחד מהמשתתפים יעבוד בשת”פ עם השף להכנת המנה. נקצוץ, נתבל, נלוש ובסיום כל הכנת מנה נאכל ממעשה השף. כך שבמשך כל הערב אנו אוכלים, שותים , מבשלים ונהנים.
אז מה בתפריט?
צלעות עגל בפרנה – אסאדו
עופות שלמים בפרנה
פטריות פורטובלו ממולאות בשר על קרם בטטה
חזה ברווז על מצע עלי ביבי ורימונים
סלט ירוק
סלט עשיר – חסה, שרי, אגוזים, שערות גזר, חמוציות, ויניגרט סילאן
קינוח: סופלה שוקולד
שתיה : מים מינרלים , לימונדה טבעית , תה קר , יין מהיקב של השף , בירה
השף רודד פועל בהתאם להנחיות משרד הבריאות , ומקפיד למלא אחר ההנחיות
מתי?
סדנאות יתקיימו בימי שני ורביעי בתאריכים: 22.2.21, 24.2.21 3.3.21, 10.3.21 בשעה 19:00 במושב שרשרת.
מחיר:
במיוחד עבור דרום אדום הסדנא במחיר של 200 ₪ (במקום 250 ₪) בחסות בנק הפועלים.
שימו לב, קיום הפעילות מותנה במינימום משתתפים. ההזמנה תתקבל אבל לא תחוייב עד שירשמו מינימום משתתפים.
להזמנת כרטיסים:
לפרטים נוספים