בון אפטיט





ו: 19:00-23:00 (יש צורך בתיאום מראש)
ש: 19:00-23:00 (יש צורך בתיאום מראש)
בפינה פסטורלית, מלאת צמחייה, שבקיבוץ חולית, בפרגולה מהממת המזכירה טברנה יוונית, תזכו לאירוח ביתי, במסעדה קטנה ומטריפה שאותה פתחו לא מזמן אורלי ואלי.
המקום נקרא "בון אפטיט", או בעברית צחה "בתאבון"
אלי מתמחה בהכנת בשרים במעשנה, וסלטים ביתיים העשויים מחומרי גלם איכותיים, טריים והם מושקעים וטעימים.
אלי מטפל באהבה בכל נתח בשר, הוא משרה, מתבל, מעסה ומקפיד הקפדה יתרה לקנות בשרים משובחים ואיכותיים.
בבון אפטיט תאכלו אוכל טעים, איכותי ובשפע. בפני כל סועד יוגשו כ – 500 גרם של בשרים, והכי כייף שתוכלו לבחור בהזמנה מראש איזה בשרים תרצו.
"אירוח זו אמנות" אומר אלי, וההנאה הכי גדולה שלי היא, שבסוף ארוחה האורחים משבחים את האוכל, רוחב הלב, מופתעים ממנות וקינוחים משתנים, יוצאים מרוצים ומגיעים שוב ושוב"
המקום קטן ומאפשר אינטימיות ושיח לצד מוסיקה שקטה ונעימה.
ארוחה סטנדרטית כוללת שלושה סוגי בשרים במעשנת, סלטים ותפוח אדמה בתנור, ארוחות הן בהזמנה מראש, בעיקר בסופי שבוע.
תפריט
(180₪ לאדם כוללים בשרים, שלושה סלטים ותוספות, 8 אנשים מינימום להזמנה)
בשרים מעושנים –
אסאדו, בריסקט, פיקניה, ואסיו, עושף – לצידם צ'ימצ'ורי מעשה בית (בחירה של שלושה בשרים מתוך המבחר)
סלטים – (לבחירתכם ע"ח הבית שלושה סלטים, כל תוספת של סלט 10₪)
סלט חסה טרי, ירקות חתוכים גס בתיבול לימוני משגע, טחינה, סלט חצילים עם טחינה (בבא ראנוש), סלטי עלי בייבי בתיבול רוטב וינגרייט הדרים, סלט חצילים מטוגן – מתובל בחומץ ופפריקה
תוספות – תוח אדמה בתנור / במעשנה בתיבול שום מעושן, רוזמרין ותימין לימוני, פיתות
שתייה קלה – קולה, זירו, מים מינרלים, מיץ תפוזים (10₪ לבקבוק)
קינוחים – פרי העונה, בקיץ אבטיח תשלום בהתאם לכמות הסועדים
עוגות פרווה (בהזמנה מראש)
* יש אפשרות לתפריט ילדים.