בון אפטיט





Fri: 19:00-23:00 (יש צורך בתיאום מראש)
Sat: 19:00-23:00 (יש צורך בתיאום מראש)
בפינה פסטורלית, מלאת צמחייה, שבקיבוץ חולית, בפרגולה מהממת המזכירה טברנה יוונית, תזכו לאירוח ביתי, במסעדה קטנה ומטריפה שאותה פתחו לא מזמן אורלי ואלי.
המקום נקרא “בון אפטיט”, או בעברית צחה “בתאבון”
אלי מתמחה בהכנת בשרים במעשנה, וסלטים ביתיים העשויים מחומרי גלם איכותיים, טריים והם מושקעים וטעימים.
בבון אפטיט תאכלו אוכל טעים, איכותי ובשפע. בפני כל סועד יוגשו כ – 500 גרם של בשרים, והכי כייף שתוכלו לבחור בהזמנה מראש איזה בשרים תרצו.
המקום קטן ומאפשר אינטימיות ושיח לצד מוסיקה שקטה ונעימה.
ארוחה סטנדרטית כוללת שלושה סוגי בשרים במעשנת, סלטים ותפוח אדמה בתנור, ארוחות הן בהזמנה מראש, בעיקר בסופי שבוע.
תפריט
(180₪ לאדם כוללים בשרים, שלושה סלטים ותוספות, 8 אנשים מינימום להזמנה)
בשרים מעושנים – בחירה של שלושה בשרים מתוך המבחר
סלטים
תוספות
שתייה קלה
קינוחים
* יש אפשרות לתפריט ילדים.