חיפוש מתקדם
בחר/י נושא

סוג אטרקציה

סוג לינה

סוג הסעדה

פתוח בימי: גו
סדנאות קולינריה
no image

הזמנה  להרפתקה – בשגרה שלנו

סיור מודרך בשדרות בהרשמה מראש . יש ערים שסיפור הקמתן הוא סיפורן, שזור עד היום בין השבילים, הסמטאות, האבנים והקירות. יש כאלה שדווקא חורבות מפלתן ההיסטורית מושכות מבקרים מרחבי העולם. ואילו כאן, בשדרות, הסיפור שלנו - תושבי שדרות עומד בלב העלילה. משהו מפתיע, מרגש וחדש קורה בשדרות וזה בדיוק הזמן לחוות אותו, להיות חלק ממנו. גלו את הסיפורים, הטעמים ומארג התרבויות שהתכנסו למקום אחד, דינאמי ומסקרן. אות ומופת ליכולת התחדשות, גמישות מחשבתית, יוזמה ואהבה אמיתית. נפגש בקפה החברתי "קפה גותה " (בוויז) לקפה ומאפה. נצא לסיור בהדרכה מקצועית למפגש אנושי עם התושבים והמציאות בה חיים בשדרות נסיים בארוחת צהריים קלה ומקומית. משך הסיור- כ- 3 שעות. מינימום 4 משתתפים, מקסימום 25 משתתפים בקבוצה מחיר: 87 ₪ למשתתף (כולל הדרכה קפה ומאפה ,מפגשים וארוחת צהריים קלה). *ניתן לתאם סיור לקבוצות מאורגנות הרשמה במייל או בטלפון...

בודדים
משפחות
זוגות
קבוצות
לפרטים נוספים
פתוח בימי: אבגדה
סדנאות קולינריה
סיורים קולינריים בשדרות

סיורים קולינריים בשדרות

סיורים קולינריים בשדרות בואו להתאהב בשדרות דרך האוכל כיצד הפכה להיות שדרות, עיירת פיתוח, למעצמה קולינרית צעירה, חברתית, חיה ובועטת? מדוע שדרות מושכת אליה כל כך הרבה צעירים מכל רחבי הארץ ואיך זה שלא ניתן למצוא אפילו יחידה אחת פנויה להשכרה מרוב הביקוש? בואו לגלות את העיר המרתקת הזאת, לטעום מגוון מאכלים יצירתיים וחדשניים ולשמוע את הסיפורים המפתיעים של המקום. הסיור כולל טעימות של מאכלים מגוונים, מוזיקה של יוצאי שדרות ושלל סיפורים מעניינים מגוון סיורי אוכל כשרים הכוללים מנות קולינריות: סיורי בוקר – סיורים שפותחים את הלב והתיאבון -ימי שלישי 4.2, 18.2  בשעה .11:30 בהרשמה: 077-7295787 סיור כיפי, מלווה בהדרכה ומוזיקה, מעט הליכה ועם טעימות מגוונות. הסיור מעגלי, נוח ובעיקר: טעים ומשביע. (מהווה תחליף לארוחה).אורך הסיור – כשעה וחצי. 6 מקומות מתוכם 4 תחנות של טעימות עלות: 150 . חמישי ערב - חיי הלילה הלוהטים של שדרות ימי חמישי 13.2, 20.2,   27.2 בשעה 20:00, בהרשמה: 077-7295787 בואו להיחשף לחיי הלילה הצעירים של שדרות. הסיור כולל מסעדות, פאבים, אוכל טעים...

בודדים
משפחות
זוגות
קבוצות
לפרטים נוספים
פתוח בימי: אבגדהו
סדנאות קולינריה
האלפחורס של יהודית

האלפחורס של יהודית

קונדיטורית בוטיק במושב כוכב מיכאל המציעה מבחר סדנאות לילדים ולמבוגרים. הסדנאות המתוקות שלנו יכולות להתאים לכל אירוע ותקציב, בהתאמה אישית אליכם. מה למשל? ימי הולדת, גיבוש בעבודה, סדנא זוגית, סדנאות להורים וילדים ולאן שהדמיון שלכם ייקח אתכם... לפרטים, קביעת סדנאות ושאלות:  יהודית שעות פעילות: בתיאום מראש...

בודדים
משפחות
זוגות
לפרטים נוספים
פתוח בימי: ו
סדנאות קולינריה
Carnes בשרים על האש

Carnes בשרים על האש

"C A R N E S" - בשרים על האש -סדנת אסאדו, קיבוץ ברור חיל כל שישי' בהזמנה מראש. מספר המקומות מוגבל. כל השבוע לקבוצות בתיאום הסדנה כוללת: - הסברים על סוגי מקורות אש ושיטות צליה - הסברים על סוגי הבשרים ומה מתאים למי - הסברים על אופן ההכנה - הסברים ועשיה משותפת בהכנת צ'ימיצ'ורי, לחם שום, קאיפיריניה ולשים את הכל על האש. - כל ההסברים וההכנות נעשים מול המשתתפים וחלקם בהשתתפותם הפעילה. במהלך הסדנה "מנשנשים" לחם שום שהכנו במקום, חזה עוף בצ'ילי מתוק, קבבים וכל זה כדי להתלוות לשתיית הקאיפיריניה. אחרי כל ההסברים, הכנות ושתיה עוברים לחלק העיקרי, ארוחה בשרית הכוללת: אנטריקוט מיושן, אסאדו ללא עצם מיושן (לקבוצות של 20 משתתפים ומעלה), פרגיות, צ'וריסוס, סלטים, אורז ושעועית שחורה (מאכל ברזילאי טיפוסי). כל הסדנה מלווה בהסברים על הנעשה, הלמה והכמה ... כל המוצרים והציוד של הסדנה הינם כשרים. מחיר: ₪200 לאדם...

קבוצות
לפרטים נוספים
פתוח בימי: אבגדהוש
יצירה
פפונה

פפונה

פפונה - אמנות וקולינריה מול הים נעים מאד! שמי גל שיש ואני אמנית ומנחת סדנאות בישול.  בילדותי נהגה סבתי האהובה לכנות אותי בחיבה "פפונה" ("לקקנית" בלאדינו) מכיוון שאהבתי לטעום מכל התבשילים שבסירים. כשהתבגרתי סיימתי בהצטיינות את ביה"ס למלונאות "תדמור",  הקמתי את העסק שלי "פפונה"-גל שיש, אך רק כששילבתי בין אהבת הקולינריה ואמנות הפיסול- גיליתי את הקסם האמיתי! בסטודיו כפרי מול הים בקיבוץ זיקים אני מפסלת דמויות ראליסטיות אך מלאות הומור, ממגוון חומרים. בין אם הפסל אכיל (מבצק סוכר) ובין אם מדובר בתמונה משפחתית, כוס מעוצבת או שלט לדלת מחימר פולימרי (פימו) - הסיפור האמיתי נמצא מאחורי הדמויות והאתגר שלי הוא להביא אותו לקידמת הבמה ולתפוס את אותו מבט מיוחד של המפוסל. והתוצאה? המתנה הכי אישית ומרגשת שיש!   בסדנאות המקצועיות לבישול אותן אני מנחה, אני שמה דגש על מוצרים הזמינים בכל בית ועל לימוד טכניקות ידידותיות המפשטות תהליכים מסובכים ומקלות על המשתתפים לשחזר את המאכלים בבתיהם לאחר הסדנה ולהמשיך להנות מהם. פופולרית במיוחד היא סדנת הפסטה הטריה...

בודדים
משפחות
זוגות
לפרטים נוספים
פתוח בימי: אבגדה
אלכוהול
קרמזינה

קרמזינה

לב מדבר, למקרה שלא ידעתם, הוא בדיוק המקום לששתות משהו קר. ואם כבר משהו קר - אז בירה, ואם כבר בירה, אז בואו ללמוד בעצמכם איך לבשל ולהתסיס, ותפנקו את עצמכם בקיט ביתי מקצועי לגמרי.   קרמזינה- הכל לעולם הבירה, במקום מתקיימים סדנאות וקורסים לבישול ביתי, מלווה בטעימות של לפחות 5 סוגי בירה המבושלת על ידנו. כמו-כן חנות לכל הציוד וחומרי הגלם לבישול ביתי. מבשלת בירה ביתית, מזיגה מחביות ומכירת בירה ביתית בבקבוקים, בירה איכותית שמתבשלת בכמות של 20 ליטר בלבד, לכל בישול. במקום חנות לכל חומרי הגלם והציוד לבישול בירה ביתית. - קורסים לבישול בירה. - מפגשי חשיפה לעולם הבירה וטעימות. - "קרמזינה על גלגלים"- מגיעים לכל מקום....

בודדים
משפחות
זוגות
קבוצות
לפרטים נוספים
פתוח בימי: אבגדהוש
אלכוהול
יקב גלאי

יקב גלאי

יקב גלאי - הבוטיק של צפון הנגב סיור בכרם וביקב בוטיק משפחתי-כפרי אשר יינותיו עטורים מדליות ופרסים יוקרתיים בארץ ובחו"ל. טעימת מגוון יינות משובחים וייחודיים העשויים אך ורק מענבים הגדלים במשק, בכרם ליד היקב, במושב ניר-עקיבא בנגב הצפון-מערבי. מפגש עם היוצרים "מאחורי הבקבוקים" ושמיעת סיפורים והסברים על ההוויה והעשייה. עלות/דמי כניסה: 45 ₪ לאדם. המחיר כולל: כניסה למתחם, סיור רגלי בכרם (תלוי מזג-אוויר) וסיור ביקב מלווים בהסברים. טעימת לפחות 5 סוגי יינות שונים. כוס קריסטל איכותית ליין - מתנה בה יטעמו היינות לטעימה ולשתייה. הכוסות ייארזו בניילון בועות להגנה עליהן ובשקית נשיאה ייחודית מנייר לצורך לקיחתן הביתה או לטבע. ניתן לרכוש יין (בכוסות ובבקבוקים) ומטעמים שונים - לישיבה במקום, לקחת הביתה או כ"סל פיקניק" בהרכבה עצמית לקחת לטבע. (גבינות, לחמים, ממרחים, מטבלים, זיתים, שמן-זית, ירקות ועוד..) פתוח לקהל במסגרת פסטיבל הכלניות "דרום-אדום" וגם בתום הפסטיבל (עד חג הפסח) בין התאריכים 31 בינואר ועד ה-4 באפריל. בימים א' – ה': בתיאום מראש בלבד: 077-7295876 שישי ושבת: החל מהשעה 11:00 ללא צורך בתיאום מראש (פרט...

בודדים
זוגות
קבוצות
לפרטים נוספים
סדנאות קולינריה
השף רודד

השף רודד

השף רודד עטיה מכין ארוחות גורמה פרטיות ולאירועים, נותן ייעוץ קולינרי, מעביר סדנאות בישול באוירה כפרית ועם חומרי גלם המגיעים מגינת הירק הפרטית שלו. בתיאום מראש - לא בשבת לפני כ-20 שנה סיימתי את לימודיי בתדמור ולאחר מכן למדתי תזונה. נתתי ייעוץ קולינרי מקצועי ולקחתי חלק פעיל בהקמת מסעדות וקייטרינגים חדשים. לאחר כמה שנים כשף במלונות ובמסעדות יוקרה באילת (ביניהם במלון הרודס), החליט רודד לקחת את התשוקה לבישול ולצאת לדרך עצמאית - כך נולדה מסעדת גאטו איטליאנו אשר שגשגה במשך 9 שנים. סגנון הבישול נע על התפר שבין גורמה לכפרי ויוצר פיוז'ן של טעמים - שילוב בין המאכלים של פעם לבין הטרנדים של המטבח העכשווי. הוא מתאפיין בחומרי גלם משובחים וטריים בעלי ערך תזונתי גבוה אשר חלקם אף מגיע מגינת הירק. השף רודד מעביר את סדנאותיו במושב שרשרת שבדרום, ונותן את שירותיו מאיזור הדרום (וצפון הנגב) ועד מרכז הארץ....

קבוצות
לפרטים נוספים
bnei_shimonshikmashaar_hanegevmerhavimeshkolsdot.negevhof ashkelonkklIsrael_NPA_2014_Logo.svgnegevrashutMinistry_of_Development_logotarbutMinistry of Tourism_LOGOmoagpaisfacebook-post-imglogo_igudanנגב אקולוגיהשדרותרהטlogo bnhp h+e and negative