חנוכה במחלבת צאלה

מחלבת צאלה

ממוקמת בחוות משק צאן, ליד מושב עין הבשור (אפשר להכניס לwaze),

בחנוכה: 4.12.18-10.12.18 (שבת 8.12.18- סגור)

מטבח המחלבה יהיה פתוח לארוחות בוקר ומבחר מנות חורפיות מחממות. .

מלבד זאת חנות המחלבה פועלת ברצף ותתקיים מכירת סלי פיקניק אותם ניתן לאכול במקום או לקחת לטיול באזור.

אין צורך בהזמנה מראש.

הכניסה לאתר ללא תשלום. 

לבירורים ופרטים נוספים: 077-7295712

בדף הפייסבוק: מחלבת צאלה. 

 

מתכון לסופגניות ממולאות גבינה

מצרכים:

1 ק"ג קמח, 50 גר' שמרים טריים, חצי כוס סוכר, 3 ביצים , קורט מלח, עשבי תיבול – לפי טעם (טימין, אורגנו, בזיליקום), 100 מ"ל שמן זית (אפשר להחליף בחמאה)

אפשרויות למלית:

קוביית ברי בשלה, או פטה מגוררת בתוספת פסטו, קשקבל מגורר ומטבל עגבניות מיובשות

אופן ההכנה:

מערבבים עם מיקסר בקערה – חלב, שמרים, סוכר, עד להמסה.

מוסיפים קמח, ביצים, עשבי תיבול, במשך 5 דקות. מוסיפים שמן זית או חמאה.

מוסיפים מלח ולשים עד ליצירת בצק חלק וגמיש. מניחים על תבנית משומנת להתפחה (עד להכפלת הגודל) מחממים סיר שמן ל-150 מעלות ומטגנים את הסופגניות 2 דקות מכל צד עד לקבלת צבע זהוב. מעבירים למסננת.

שתי אפשרויות למילוי – להתכת הגבינה – יצירת גומחה בבצק לפני ההתפחה והטיגון והכנסת המילוי . אפשרות נוספת – לאחר טיגון הסופגנייה, יצירת חור בסופגנייה והכנסת המילוי כאשר הסופגנייה חמה.

 

חנוכה במחלבת צאלה